ŠTO JE TOPIONICA?

 

 

 

Program Topionice traje 3 mjeseca, a tvoj cilj ostvarit ćemo kroz tri (četiri) faze:

Adaptacija – u ovoj fazi cilj nam je gubitak od 2 do 3 kilograma tjelesne težine. Vodimo te kroz process prilagodbe na novu prehranu i usvajanje novih navika.

Fokusiramo se na organizaciju novih navika, učenje osnovnih elemenata treninga i zdrave prehrane kako bi stvorili kvalitetne temelje za sljedeće faze:

Adaptacija – u ovoj fazi cilj nam je gubitak od 2 do 3 kilograma tjelesne težine. Vodimo te kroz process prilagodbe na novu prehranu i usvajanje novih navika.

Fokusiramo se na organizaciju novih navika, učenje osnovnih elemenata treninga i zdrave prehrane kako bi stvorili kvalitetne temelje za sljedeće faze

Stabilizacija – cilj je gubitak od 3 do 4 kilograma tjelesne težine te uvođenje novih i složenijih oblika treninga.

Fokusiramo se na održavanje i stabilizaciju novih navika i životnog stila.

Progresija – cilj je gubitak od 4 do 5 kilograma. Radimo na povećanju intenziteta i volumena treninga.

Cilj ove faze je što veći gubitak suvišnih kilograma.

Održavanje – cilj ove faze je samostalno održati smanjenu kilažu primjenom naučenih znanja i navika iz područja zdrave prehrane i treninga.

 

Kroz cijeli period trajanja programa imat ćete podršku trenera i nutricionista koji su dostupni za pitanja, savjete, nedoumice i svu potrebnu podršku jer znamo da ti je to iznimno važno

 

S TOBOM ŽIVIMO TVOJ VELIKI CILJ, A VJERUJEMO DA ON MOŽE BITI I 10 KILOGRAMA MANJI!

 

TREBA LI MI TOPIONICA?

Ako Vas muči višak kilograma i BMI koji nikako ne možete smanjiti jer nemaate potrebna znanja  i fali Vam motivacije te ste svjesni da pravovremena reakcija može na vrijeme spriječiti neželjene zdravstvene posljedice onda je ovo nešto što Vas sigurno zanima.

Ako imate specifična zdravstvena stanja koja pogoduju bržem nakupljanju suvišnih kilograma, Topionica je sigurno Vaš izbor broj 1.

 

JESAM LI SPREMAN/NA ZA TOPIONICU?

 

Naravno da jeste….Za naš program nisu bitne niti godine, niti fizička sprema. Dovoljna je samo želja i ono malo odlučnosti potrebne da se jednostavno pokrenete, ostalo prepustite nama.

 

ŠTO ĆU TOČNO RADITI TIJEKOM 3 MJESECA?

Pa idemo redom…

Uskočit ćeš u udobnu sportsku odjeću i doći do CrossFit Maksimira.

Zajedno ćemo provjeriti tvoju početnu tjelenu težinu i prehrambene navike te definirati ciljeve.

Nakon toga ćete dolziti 3 puta tjedno na treninge na kojima će Vas nadzirati naš trener te ćete usvajati nova znanja i navike iz prehrane u ćemu će Vam pomagati i usmjeravati Vas naša nutricionistica. 😉

Kroz četiri mjeseca (4 faze) dobit ćete znanja kojima ćete moći održavati Vašu novu formu i nove prehrambene navike u svakodnevnom životu.

Zajedno ćemo trenirati 3 puta tjdno u večernjim satima, a svakih mjesec dana provoditi kratke testove da vidimo kako nam ide.

Svaka 2 tjedna evaluirat ćemo i prilagođavati daljnji plan prehrane, ali imati i češći, redoviti kontakt s našim nutricionistom tijekom procesa

A ako budete super uspješni te izgubite 10 kg ili više, možete očekivati i nagradu…:)

ŠTO UKLJUČUJE PAKET TOPIONICE?

  • 3 treninga tjedno u večernjim satima uz nadzor stručnog trenera
  • dnevnik rada sa zadacima, bilješkama i osnovnim stručnim sadržajem i zdravim receptima te savjetima kako što bezbolnije promijeniti životne navike
  • tromjesečni plan treninga podešen Vašim mogućnostima koji Vam ostaje nakon programa
  • stručno sastavljen jelovnik prilagođen Vašem cilju
  • topionica majicu
  • konzultacije trenera i nutricionista tokom trajanja programa (3 mjeseca)

 

KOJA JE CIJENA I KAKO DA REZERVIRAM SVOJE MJESTO?

 

Topionica se bazira na treningu u maloj zatvorenoj grupi do maksimalno 15 polaznika.

 

Topionica grupe formiraju se 3 puta godišnje.

  1. grupa: nakon nove godine
  2. grupa: nakon Uskrsa
  3. grupa: početak rujna

 

Sljedeća grupa počinje tek 3 mjeseca nakon prethodne i zato ne propusti priliku i rezerviraj svoje mjesto na vrijeme.

Cijena tromjesečnog programa je 3.500 HRK.

PRIJAVI SE

TRENERI

 

Luka Bolfan

Luka je certificirani Lvl 1 CrossFit trener i fitness trener sa desetogodišnjim iskustvom u bavljenju profesionalnim vaterpolom. Posebno je fokusiran na powerlifting segment CrossFita, ali i na sve trenažne procese u pripremi pojedinaca za sve razine CrossFit natjecanja. Također, može vam dati i vrijedne savjete za postizanje rezultata uz prilagodbu prehrane sukladno vašim potrebama. Odlučnost u postizanju željenih ciljeva, energičnosti i entuzijazma u radu, ali i odmjerene doze zabave koju unosi u proces treniranja njegovi treninzi su zahtjevni, a ujedno i zabavni.

Andrej Pintarić

Andrej Pintarić je kineziolog i jedini certificirani CrossFit Level 3 Trainer (CF-L3) u Zagrebu. Svojim desetgodišnjim iskustvom u vođenju grupnih i privatnih treninga oblikovao se kao vrhunski CrossFit trener kako za napredne tako i za potpune početnike pod programom CrossFit Basic u CrossFit Maksimiru. Njegove odlike su konstantno napredovanje, ambicioznost i kondicijska priprema sportaša te prenošenje novih znanja članovima CrossFit Maksimira.

 

Đurđica Mijanović

Nutricionist i sportaš

Kao farmaceutski tehničar i diplomirani nutricionist kontinuirano usavršava svoja znanja, ne samo kroz brojne stručne seminare (Nutrition Boot Camp 2019., Kongres Fitness učilišta 2020.), i kroz držanje brojnih predavanja i radionica o prehrani sportskim klubovima (Cf Superbia, Lastovo Training Holidays, Crossfit BoXV, Hornet Boxing Gym, CF KameHouse..), nego i kroz vlastito iskustvo. Đurđica je i višestruka državna prvakinja u dizanju utega (2016., 2018., 2020.), što pokazuje kako uspješno primjenjuje bogato znanje iz nutricionizma u nečemu što je od toga neodvojivo – sport.

Uvijek vesela, pomoći će ti u promjeni prehrambenih navika i sastava tijela u cilju poboljšanja zdravlja, postizanja i održavanja optimalne tjelesne težine te poboljšanja sportske izvedbe.

 

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Address
Hondlova 2 ,10 000 Zagreb
Phone