TRENERI

 

 

Luka Perko

Luka je dugogodišnji grupni i privatni trener CrossFita i funkcionalnih treninga. Posljednjih osam godina poluprofesionalno se natjecateljski bavi CrossFitom i Dizanjem utega. Osvajač je mnogih odličja te nekoliko godina zaredom nosi titulu prvaka države u Dizanju utega u više različitih kategorija. Voli raditi sa ljudima svih razina spreme, a posebno sa početnicima te rekreativcima koji zahtijevaju prilagođeni, terapijski pristup.

Uz svoju partnericu Korinu, vlasnik je boxa CrossFit Maksimir.

KORINA KOSTELAC

Korina je certificirani fitness trener sa iskustvom u natjecateljskom i trenerskom aspektu u Dizanju utega kao i u CrossFitu. Nosi titulu bivše viceprvakinje države u Dizanju utega individualno te prvaka na Nacionalnoj razini sa svojim timom iz kluba. U CrossFitu je aktivna više od 10 godina na natjecateljskoj razini kao i trenerskoj. Po struci je i prvostupnik fizioterapije te smatra da jedna struka bez druge ne ide što često kombinira na svojim privatnim i grupnim treninzima. Glavni interesi su joj usaditi ljubav prema CrossFitu, konzistentnost u treniranju te važnost treniranja i rekreacije uopće.

Uz svog partnera Luku Perka vlasnica je boxa CrossFit Maksimira

Marko Gladović

Marko je trener sa dugogodišnjim iskustvom u CrossFitu te funkcionalnom fitnessu općenito. U CrossFitu je najviše fokusiran na weightlifting, za što ima i edukativnu podlogu. Osim na funkcionalni fitness u svim svojim oblicima, posebno je posvećen trenažnim procesima, kondicijskoj pripremi sportaša. Njegov pozitivan stav, konstantno ohrabrivanje u postizanju ciljeva te pronalaženje zanimljivih modifikacija i rješenja u procesu treniranja će vas oduševiti.

Maja Lovrić

Maja Lovrić je fitness trener s dugogodišnjim iskustvom u vođenju grupnih i privatnih treninga.
Specijalnost su joj girije kojima se bavila u sportu Girevoy i nastupala u Hrvatskoj reprezentaciji. U svojim CrossFit Class treninzima voli kombinirati snagu i izdržljivost te neizostavno teška zagrijavanja koja, htjeli vi to ili ne, naposljetku zavolite.

Iva KUMRIĆ

Iva je apsolventica kineziologije koja se aktivno bavila rukometom i atletikom 12 godina. Specijalizira se na podrucju funkcionalnog fitnessa i opcenito bodybuildinga te ce vam u sklopu CrossFit Class programa na zabavan nacin prenijeti nova znanja i motivirati vas svojom pozitivnom energijom da na treningu date svoj maksimum. Red, rad i disciplina, uz zabavu i smijeh, njen su moto koji provodi u sklopu CrossFit Maksimira.

ANDREJ PINTARIĆ

Andrej Pintarić je kineziolog i jedini certificirani CrossFit Level 3 Trainer (CF-L3) u Zagrebu. Svojim desetgodišnjim iskustvom u vođenju grupnih i privatnih treninga oblikovao se kao vrhunski CrossFit trener kako za napredne tako i za potpune početnike pod programom CrossFit Basic u CrossFit Maksimiru. Njegove odlike su konstantno napredovanje, ambicioznost i kondicijska priprema sportaša te prenošenje novih znanja članovima CrossFit Maksimira.

TIBOR MAJORINC

Tibor je ovlašteni fitness trener s interesima u području  funkcionalnog bodybuildinga i intervalnih treninga visokog intenziteta. U CrossFit Maksimiru Tibor vodi program za žene pod nazivom Glute&Core, koji je posebno namijenjen učvršćivanju mišića stražnjice, nogu i trupa. I dalje niste sigurne da je ovaj program za vas? Prepustite se našem Tiboru u ruke i vaše tijelo će vam biti zahvalno, a za dodatni učinak treninga tu je uvijek nasmijan i zabavan trener!

Address
Hondlova 2 ,10 000 Zagreb
Phone