TRENERI

 

 

Luka Bolfan

Luka je certificirani Lvl 1 CrossFit trener i fitness trener sa desetogodišnjim iskustvom u bavljenju profesionalnim vaterpolom. Posebno je fokusiran na powerlifting segment CrossFita, ali i na sve trenažne procese u pripremi pojedinaca za sve razine CrossFit natjecanja. Također, može vam dati i vrijedne savjete za postizanje rezultata uz prilagodbu prehrane sukladno vašim potrebama. Odlučnost u postizanju željenih ciljeva, energičnosti i entuzijazma u radu, ali i odmjerene doze zabave koju unosi u proces treniranja njegovi treninzi su zahtjevni, a ujedno i zabavni.

Andrej Pintarić

Andrej Pintarić je kineziolog i jedini certificirani CrossFit Level 3 Trainer (CF-L3) u Zagrebu. Svojim desetgodišnjim iskustvom u vođenju grupnih i privatnih treninga oblikovao se kao vrhunski CrossFit trener kako za napredne tako i za potpune početnike pod programom CrossFit Basic u CrossFit Maksimiru. Njegove odlike su konstantno napredovanje, ambicioznost i kondicijska priprema sportaša te prenošenje novih znanja članovima CrossFit Maksimira.

Marko Gladović

Marko je trener sa dugogodišnjim iskustvom u CrossFitu te funkcionalnom fitnessu općenito. U CrossFitu je najviše fokusiran na weightlifting, za što ima i edukativnu podlogu. Osim na funkcionalni fitness u svim svojim oblicima, posebno je posvećen trenažnim procesima, kondicijskoj pripremi sportaša. Njegov pozitivan stav, konstantno ohrabrivanje u postizanju ciljeva te pronalaženje zanimljivih modifikacija i rješenja u procesu treniranja će vas oduševiti.

Viktor Cerinski

Viktor ima desetogodišnje iskustvo u profesionalnom bavljenju hokejom što mu je pružilo široko znanje na području sporta općenito. Bavi se plivanjem gdje je postigao zavidne rezultate na kraćim stazama te je aktivni licencirani instruktor skijanja. Treninzi snage i kondicije su mu vrlo bliski, a osobito je fokusiran na jačanje mišića nogu kao glavnog oslonca i nositelja našeg tijela. Njegov moto je ako možeš izaći iz dvorane, nisi odradio trening dovoljno jako.

Maja Lovrić

Maja Lovrić je fitness trener s dugogodišnjim iskustvom u vođenju grupnih i privatnih treninga.
Specijalnost su joj girije kojima se bavila u sportu Girevoy i nastupala u Hrvatskoj reprezentaciji. U svojim CrossFit Class treninzima voli kombinirati snagu i izdržljivost te neizostavno teška zagrijavanja koja, htjeli vi to ili ne, naposljetku zavolite.

Iva KUMRIĆ

Iva je apsolventica kineziologije koja se aktivno bavila rukometom i atletikom 12 godina. Specijalizira se na podrucju funkcionalnog fitnessa i opcenito bodybuildinga te ce vam u sklopu CrossFit Class programa na zabavan nacin prenijeti nova znanja i motivirati vas svojom pozitivnom energijom da na treningu date svoj maksimum. Red, rad i disciplina, uz zabavu i smijeh, njen su moto koji provodi u sklopu CrossFit Maksimira.

Vedrana Kucarov

Vedrana je fitness trener koja je svoju fitness diplomu stekla na međunarodnom sveučilištu FEDA (Madrid, Španjolska).  Svojim višegodišnjim iskustvom u području treninga visokog intenziteta te treninga ciljanog oblikovanju tijela savršeno se uklapa u CrossFit Maksimir s dodatnim programima HIIT30  i Glute&Core. Uz grupne programe, također radi i kao osobni fitness trener. Zabavom i smijehom, Vedrana svoje naporne treninge pretvara u mačji kašalj.

Željka Bolfan

Željka je fitness trener s dugogodišnjim iskustvom upravo u CrossFitu. Od nje uvijek možete saznati jako korisne savjete vezane uz prehranu u treningu, jednako kao i dobiti izvrsne upute o progresiji
treniranja i savladavanja specifičnih vještina u CrossFitu. Željka se prethodno bavila i košarkom deset godina, tako da su joj preciznost, upornost i požrtvovnost u treningu vrlo blizak pojam. Osim toga, Željka je i dio pobjedničke obitelji showa „Fittest Family“ 2019. te će vam sigurno dati najbolje savjete vezane uz uspješno timsko treniranje.

TIBOR MAJORINC

Tibor je ovlašteni fitness trener s interesima u području  funkcionalnog bodybuildinga i intervalnih treninga visokog intenziteta. U CrossFit Maksimiru Tibor vodi program za žene pod nazivom Glute&Core, koji je posebno namijenjen učvršćivanju mišića stražnjice, nogu i trupa. I dalje niste sigurne da je ovaj program za vas? Prepustite se našem Tiboru u ruke i vaše tijelo će vam biti zahvalno, a za dodatni učinak treninga tu je uvijek nasmijan i zabavan trener!

Address
Hondlova 2 ,10 000 Zagreb
Phone