TRENERI

 

 

Luka Bolfan

Luka je certificirani Lvl 1 CrossFit trener i fitness trener sa desetogodišnjim iskustvom u bavljenju profesionalnim vaterpolom. Posebno je fokusiran na powerlifting segment CrossFita, ali i na sve trenažne procese u pripremi pojedinaca za sve razine CrossFit natjecanja. Također, može vam dati i vrijedne savjete za postizanje rezultata uz prilagodbu prehrane sukladno vašim potrebama. Odlučnost u postizanju željenih ciljeva, energičnosti i entuzijazma u radu, ali i odmjerene doze zabave koju unosi u proces treniranja njegovi treninzi su zahtjevni, a ujedno i zabavni.

Andrej Pintarić

Andrej Pintarić je kineziolog i jedini certificirani CrossFit Level 3 Trainer (CF-L3) u Zagrebu. Svojim desetgodišnjim iskustvom u vođenju grupnih i privatnih treninga oblikovao se kao vrhunski CrossFit trener kako za napredne tako i za potpune početnike pod programom CrossFit Basic u CrossFit Maksimiru. Njegove odlike su konstantno napredovanje, ambicioznost i kondicijska priprema sportaša te prenošenje novih znanja članovima CrossFit Maksimira.

Marko Gladović

Marko je trener sa dugogodišnjim iskustvom u CrossFitu te funkcionalnom fitnessu općenito. U CrossFitu je najviše fokusiran na weightlifting, za što ima i edukativnu podlogu. Osim na funkcionalni fitness u svim svojim oblicima, posebno je posvećen trenažnim procesima, kondicijskoj pripremi sportaša. Njegov pozitivan stav, konstantno ohrabrivanje u postizanju ciljeva te pronalaženje zanimljivih modifikacija i rješenja u procesu treniranja će vas oduševiti.

Maja Lovrić

Maja Lovrić je fitness trener s dugogodišnjim iskustvom u vođenju grupnih i privatnih treninga.
Specijalnost su joj girije kojima se bavila u sportu Girevoy i nastupala u Hrvatskoj reprezentaciji. U svojim CrossFit Class treninzima voli kombinirati snagu i izdržljivost te neizostavno teška zagrijavanja koja, htjeli vi to ili ne, naposljetku zavolite.

Iva KUMRIĆ

Iva je apsolventica kineziologije koja se aktivno bavila rukometom i atletikom 12 godina. Specijalizira se na podrucju funkcionalnog fitnessa i opcenito bodybuildinga te ce vam u sklopu CrossFit Class programa na zabavan nacin prenijeti nova znanja i motivirati vas svojom pozitivnom energijom da na treningu date svoj maksimum. Red, rad i disciplina, uz zabavu i smijeh, njen su moto koji provodi u sklopu CrossFit Maksimira.

Željka Bolfan

Željka je fitness trener s dugogodišnjim iskustvom upravo u CrossFitu. Od nje uvijek možete saznati jako korisne savjete vezane uz prehranu u treningu, jednako kao i dobiti izvrsne upute o progresiji
treniranja i savladavanja specifičnih vještina u CrossFitu. Željka se prethodno bavila i košarkom deset godina, tako da su joj preciznost, upornost i požrtvovnost u treningu vrlo blizak pojam. Osim toga, Željka je i dio pobjedničke obitelji showa „Fittest Family“ 2019. te će vam sigurno dati najbolje savjete vezane uz uspješno timsko treniranje.

TIBOR MAJORINC

Tibor je ovlašteni fitness trener s interesima u području  funkcionalnog bodybuildinga i intervalnih treninga visokog intenziteta. U CrossFit Maksimiru Tibor vodi program za žene pod nazivom Glute&Core, koji je posebno namijenjen učvršćivanju mišića stražnjice, nogu i trupa. I dalje niste sigurne da je ovaj program za vas? Prepustite se našem Tiboru u ruke i vaše tijelo će vam biti zahvalno, a za dodatni učinak treninga tu je uvijek nasmijan i zabavan trener!

Address
Hondlova 2 ,10 000 Zagreb
Phone