TRENERI

 

 

Luka Bolfan

Luka je certificirani Lvl 1 CrossFit trener i fitness trener sa desetogodišnjim iskustvom u bavljenju profesionalnim vaterpolom. Posebno je fokusiran na powerlifting segment CrossFita, ali i na sve trenažne procese u pripremi pojedinaca za sve razine CrossFit natjecanja. Također, može vam dati i vrijedne savjete za postizanje rezultata uz prilagodbu prehrane sukladno vašim potrebama. Odlučnost u postizanju željenih ciljeva, energičnosti i entuzijazma u radu, ali i odmjerene doze zabave koju unosi u proces treniranja njegovi treninzi su zahtjevni, a ujedno i zabavni.

Andrej Pintarić

Andrej Pintarić je kineziolog i jedini certificirani CrossFit Level 3 Trainer (CF-L3) u Zagrebu. Svojim desetgodišnjim iskustvom u vođenju grupnih i privatnih treninga oblikovao se kao vrhunski CrossFit trener kako za napredne tako i za potpune početnike pod programom CrossFit Basic u CrossFit Maksimiru. Njegove odlike su konstantno napredovanje, ambicioznost i kondicijska priprema sportaša te prenošenje novih znanja članovima CrossFit Maksimira.

Marko Gladović

Marko je trener sa dugogodišnjim iskustvom u CrossFitu te funkcionalnom fitnessu općenito. U CrossFitu je najviše fokusiran na weightlifting, za što ima i edukativnu podlogu. Osim na funkcionalni fitness u svim svojim oblicima, posebno je posvećen trenažnim procesima, kondicijskoj pripremi sportaša. Njegov pozitivan stav, konstantno ohrabrivanje u postizanju ciljeva te pronalaženje zanimljivih modifikacija i rješenja u procesu treniranja će vas oduševiti.

Viktor Cerinski

Viktor ima desetogodišnje iskustvo u profesionalnom bavljenju hokejom što mu je pružilo široko znanje na području sporta općenito. Bavi se plivanjem gdje je postigao zavidne rezultate na kraćim stazama te je aktivni licencirani instruktor skijanja. Treninzi snage i kondicije su mu vrlo bliski, a osobito je fokusiran na jačanje mišića nogu kao glavnog oslonca i nositelja našeg tijela. Njegov moto je ako možeš izaći iz dvorane, nisi odradio trening dovoljno jako.

Maja Lovrić

Maja Lovrić je fitness trener s dugogodišnjim iskustvom u vođenju grupnih i privatnih treninga.
Specijalnost su joj girije kojima se bavila u sportu Girevoy i nastupala u Hrvatskoj reprezentaciji. U svojim CrossFit Class treninzima voli kombinirati snagu i izdržljivost te neizostavno teška zagrijavanja koja, htjeli vi to ili ne, naposljetku zavolite.

Josipa Grebenar

Josipa Grebenar je kineziolog te se aktivno bavi rukometom već 20 godina i članica je Hrvatske
reprezentacije. Kao trenerica mlađih uzrasta u rukometu, nastavila je rad s djecom u okviru CrossFita. Red, rad i disciplina, uz igru i smijeh, njen su moto koji provodi u sklopu programa za djecu CrossFit Juniors u CrossFit Maksimiru. Njena misija je odgojiti novu generaciju mladih i jakih CrossFitera.

Marko Novosel

Marko sa svojim dugogodišnjim iskustvom u gimnastici i street workoutu vodi program CrossFit Class
Gymnastics. Bavio se taekwando i biciklizmom te ga nikad nećete vidjeti bez njegova bicikla. Striktno izvođenje vježbi , maksimalna snaga trupa te estetika tijela ono je čemu Marko posvećuje najveći dio svojih treninga. Zabavom i smijehom, Marko svoje naporne treninge pretvara u mačji kašalj.

Željka Bolfan

Željka je fitness trener s dugogodišnjim iskustvom upravo u CrossFitu. Od nje uvijek možete saznati jako korisne savjete vezane uz prehranu u treningu, jednako kao i dobiti izvrsne upute o progresiji
treniranja i savladavanja specifičnih vještina u CrossFitu. Željka se prethodno bavila i košarkom deset godina, tako da su joj preciznost, upornost i požrtvovnost u treningu vrlo blizak pojam. Osim toga, Željka je i dio pobjedničke obitelji showa „Fittest Family“ 2019. te će vam sigurno dati najbolje savjete vezane uz uspješno timsko treniranje.

Address
Hondlova 2 ,10 000 Zagreb
Phone