CrossFit Basic

ŠTO JE CROSSFIT BASIC?

Naš grupni početnički program koji je namijenjen svima koji se po prvi put susreću s CrossFitom ili funkcionalnim fitnessom u grupi.

KOJI JE KONCEPT BASICA?

Program traje 12 treninga (1 mjesec) te je osmišljen kako bi sve polaznike uveli u svijet CrossFita na brži i sigurniji način! Na treninzima članove upoznajemo s metodologijom treniranja i tehnikom vježbanja. Trener posebnu pažnju posvećuje pravilnom izvođenju vježbi, vremenski prati i procjenjuje opću fizičku spremu svakog pojedinca te ga postepeno i prilagođeno uvodi u intenzivniji stupanj treniranja. Također uz upoznavanje s CrossFitom kroz BASIC program sve polaznike upoznajemo s svim ostalim našim programima u sklopu CrossFit Maksimira kako bi svi polaznici nakon Basica znali u kojem smjeru dalje trenirati!

PREDNOSTI BASICA!

Osim što će svi polaznici Basica naučiti i usvojiti sve CrossFit vježbe, termine i koncept treninga te isprobati primjere treninga iz ostalih programa, nakon završenog BASICA svi koji žele nastaviti trenirati dobivaju popust na naš Unlimited program! Na ovaj način za 60 € (umjesto 90€) već idući mjesec dobivate paket svih treninga kako bi mogli isprobavati i testirati u praksi ostale termine i programe te pronaći sebi najbolji trening plan. Također svaki polaznik dobiva certifikat o završenom stupnju CrossFit Basic programa s kojim se može pohvaliti svojim prijateljima, a uz to i 50% VOUCHER za svojeg prijatelja koji može upisati i trenirati s vama u pola cijene…

TERMINI TRENINGA

Termini treninga su isključivo PON – SRI – PET u 20h.

CIJENA

Cijena CrossFit Basic programa iznosi 50 € (376,73 kune).

Fiksni tečaj konverzije 1 EUR = 7,53450 kn

START iduće BASIC grupe je

15.5.2023.

Cijena BASIC programa iznosi 50 € (376,73 kune).

Treninzi su PON/SRI/PET u 20h i parking je besplatan na parkingu ispred rampe kompleksa

Prijavi se na:   crossfit.maksimir@gmail.com

ili ovaj gumb…

 

PRIJAVI SE
Address
Hondlova 2 ,10 000 Zagreb
Phone