CrossFit Basic

ŠTO JE CROSSFIT BASIC?

Naš grupni početnički program koji je namijenjen svima koji se po prvi put susreću s CrossFitom ili funkcionalnim fitnessom u grupi.

KOJI JE KONCEPT BASICA?

Program traje 12 treninga (1 mjesec) te je osmišljen kako bi sve polaznike uveli u svijet CrossFita na brži i sigurniji način! Na treninzima članove upoznajemo s metodologijom treniranja i tehnikom vježbanja. Trener posebnu pažnju posvećuje pravilnom izvođenju vježbi, vremenski prati i procjenjuje opću fizičku spremu svakog pojedinca te ga postepeno i prilagođeno uvodi u intenzivniji stupanj treniranja. Također uz upoznavanje s CrossFitom kroz BASIC program sve polaznike upoznajemo s svim ostalim našim programima u sklopu CrossFit Maksimira kako bi svi polaznici nakon Basica znali u kojem smjeru dalje trenirati!

PREDNOSTI BASICA!

Osim što će svi polaznici Basica naučiti i usvojiti sve CrossFit vježbe, termine i koncept treninga te isprobati primjere treninga iz ostalih programa, nakon završenog BASICA svi koji žele nastaviti trenirati dobivaju popust na naš Unlimited program! Na ovaj način za 100kn nižu cijenu imaju idući mjesec otključane sve programe kako bi mogli isprobavati i testirati u praksi ostale termine i programe te sebi pronaći najbolji trening plan. Također svaki polaznik dobiva certifikat o završenom stupnju CrossFit Basic programa s kojim se može pohvaliti svojim prijateljima 😉

TERMINI TRENINGA

Termini treninga su isključivo PON – SRI – PET u 20h.

CIJENA

Cijena CrossFit Basic programa iznosi 300kn (39,82 EUR).

START iduće BASIC grupe je

24.10.2022.

Cijena BASIC programa iznosi 300 kuna.

Treninzi su PON/SRI/PET u 20h i parking je besplatan na parkingu ispred rampe kompleksa

Prijavi se na:   crossfit.maksimir@gmail.com

ili ovaj gumb…

 

PRIJAVI SE
Address
Hondlova 2 ,10 000 Zagreb
Phone