PROGRAMI

Naši programi prilagođeni su svakom pojedincu neovisno o godinama, fizičkoj
spremi i prethodnom iskustvu vježbanja

CrossFit Basic

Program je namijenjen svima koji se po prvi put susreću s CrossFitom. Na treninzima članove upoznajemo s metodologijom treniranja i tehnikom vježbanja. Trener posebnu pažnju posvećuje pravilnom izvođenju vježbi, vremenski prati i procjenjuje opću fizičku spremu svakog pojedinca te ga postepeno i prilagođeno uvodi u intenzivniji stupanj treniranja. Svaki polaznik dobiva certifikat o završenom stupnju CrossFit Basic programa.

CrossFit Class

Riječ je o intenzivnom, klasičnom stupnju treniranja gdje se u potpunosti provode i usavršavaju svi elementi CrossFita. Radi se na razvoju snage, poboljšanju tehnike i općenito povećanju fitness spreme vježbača kroz zanimljive, varijabilne, kompetitivne i vremenski programirane treninge.

BOOT CAMP

Boot Camp je funkcionalni trening visokog intenziteta, razvija izdržljivost i kondiciju. Intervali, tabate ili kružni trening, Boot Camp je uvijek različit i dinamičan, prilagođen svim dobnim skupinama i različite tjelesne forme. Boot Camp je program u kojem ne koristite šipku ali se koriste rekviziti manjih do srednjih težina kombiniranih s vježbama s vlastitim tijelom. Idealan je za oblikovanje tijela i smanjenje potkožnog masnog tkiva na zabavan, ali intenzivan način.

RISE UP

Rano jutarnji trening za sve one koji vole startat dan kao pobjednici. Rise UP je funkcionalni trening koji ima naglasak na istezanje tijela, podizanje radne temperature, sagorijevanje masnih stanica te podizanje opće kondicije. Trening u 6:30 ujutro će vas svakako pripremiti za radne zadatke tog dana!

GLUTE & CORE

Kružni trening namijenjen ženama u kombinaciji bodyweight vježbi i vježbi s vanjskim opterećenjem s naglaskom na učvršćivanje stražnjice, nogu i trupa. Sve što svaka žena treba!

Glute & Core trening će odgovarati svima, bez obzira na to da li tek trebaš krenuti ili je trening tvoja svakodnevnica. U treningu uvijek možeš birati između lakših i težih vježbi, i tako prilagoditi trening sebi.

H I I T  30

Intervalni trening visokog intenziteta s jednostavnim pokretima koji potiče brzo topljenje masti, jača i podiže zdravlje kardiovaskularnog i dišnog sustava. Trening traje 30 minuta i savršen je za brzinski doći i obaviti trening kako bi ojačali imunitet u ovom periodu godine!

CROSSFIT KIDS

U modernom dobu sjedilačkog stila života, problemi povezani sa prekomjernom težinom i smanjenim motoričkim sposobnostima primjetni su u velikoj mjeri već kod djece i adolescenata. CrossFit na zabavan način i uz igru uvelike pomaže zdravom razvoju djece i adolescenata. CrossFit Kids djeci od šeste godine starosti pa sve do adolescencije pruža sve potrebno u smislu razvoja motorike, koordinacije, agilnosti i balansa te razvoja sportske inteligencije i vještina kao temelja za bavljenje bilo kojim sportom u budućnosti ili jednostavno “biti aktivan”.

OSOBNI TRENINZI

Ne želiš grupni trening!

U ponudi imamo i privatne 1:1 ili poluprivatne treninge s tvojim odabirom bilo kojeg trenera ili trenerice. Za ponudu privatnih treninga javite se na email ili kontakt obrazac.

CROSSFIT DJEČJI ROĐENDANI

Spojili smo CrossFit Kids trening s rođendanskom zabavom. Kroz niz zabavnih sportskih igara i izazova predstavljamo CrossFit Kids trening te tradicionalnu rođendansku zabavu uz hranu i piće. Omogućite svom djetetu zabavan, jedinstven i izazovan sportski događaj kojeg će sva djeca pamtiti.

Address
Hondlova 2 ,10 000 Zagreb
Phone