CROSSFIT PROGRAMI

Naši programi prilagođeni su svakom pojedincu neovisno o godinama, fizičkoj
spremi i prethodnom iskustvu vježbanja

CrossFit Basic

Program je namijenjen svima koji se po prvi put susreću s CrossFitom. Na treninzima članove upoznajemo s metodologijom treniranja i tehnikom vježbanja. Trener posebnu pažnju posvećuje pravilnom izvođenju vježbi, vremenski prati i procjenjuje opću fizičku spremu svakog pojedinca te ga postepeno i prilagođeno uvodi u intenzivniji stupanj treniranja. Svaki polaznik dobiva certifikat o završenom stupnju CrossFit Basic programa.

CrossFit Class

Riječ je o intenzivnom, klasičnom stupnju treniranja gdje se u potpunosti provode i usavršavaju svi elementi CrossFita. Radi se na razvoju snage, poboljšanju tehnike i općenito povećanju fitness spreme vježbača kroz zanimljive, varijabilne, kompetitivne i vremenski programirane treninge.

FUNKCIONALNI PROGRAMI

FULL BODY

FULL BODY workout je funkcionalni trening srednjeg intenziteta koji razvija izdržljivost i kondiciju te je savršen za oblikovanje i učvršćivanje tijela. Koristi intervalni trening, tabate i kružni trening s postajama te je uvijek različit i dinamičan, prilagođen osobama svih dobnih skupina i različite tjelesne forme. To je program u kojem se koriste svi rekviziti manjih do srednjih težina kombiniranih s vježbama s vlastitim tijelom. Idealan je za oblikovanje tijela i skidanje potkožnog masnog tkiva na zabavan, ali i zahtjevan način.

RISE UP

Funkcionalni trening za sve one koji vole startat dan kao pobjednici. Rise UP je  trening koji ima naglasak na istezanje tijela, podizanje radne temperature, sagorijevanje masnih stanica te podizanje opće kondicije. Trening u 6:30 ujutro će vas svakako pripremiti za radne zadatke tog dana!

GLUTE & CORE

Kružni trening namijenjen ženama u kombinaciji bodyweight vježbi i vježbi s vanjskim opterećenjem s naglaskom na učvršćivanje stražnjice, nogu i trupa. Sve što svaka žena treba!

Glute & Core trening će odgovarati svima, bez obzira na to da li tek trebaš krenuti ili je trening tvoja svakodnevnica. U treningu uvijek možeš birati između lakših i težih vježbi, i tako prilagoditi trening sebi.

PRIVATI TRENINZI

U moderno doba sjedilačkog načina života, problemi povezani s prekomjernom tjelesnom težinom i smanjenom mobilnošću sve su više prisutniji u našoj svakodnevici. Ukoliko se ne možeš odlučiti na grupni trening ili ti termini nikako ne odgovaraju svakako se javi i direktno s trenerom dogovori privatni trening u tebi najbolje vrijeme, a trener će trening prilagoditi tvojim ciljevima!

Imaš prijatelja ili prijateljicu s kojom se ne možeš nikako dogovoriti na grupni trening ? javi nam se pa direktno s trenerom odradite 2:1, polu-individualni trening prilagođen za oboje.

 

 

 

TOPIONICA

Topionica je tromjesečni program ciljano usmjeren na redukciju i gubitak potkožnog masnog tkiva. Uz naš stručni tim trenera i nutricionista naučit ćete kako se zdrave navike treniranja i prehrane mogu uklopiti u tvoj osobni životni stil i ritam. Program se provodi u zatvorenoj grupi do max 15 polaznika 3 puta tjedno u večernjim satima. Kroz cijeli period trajanja programa imat ćete podršku trenera i nutricionista koji su dostupni za pitanja, savjete, nedoumice i svu potrebnu podršku jer znamo da Vam je to iznimno važno.

OSOBNI TRENINZI

Ne želiš grupni trening!

U ponudi imamo i privatne 1:1 ili poluprivatne treninge s tvojim odabirom bilo kojeg trenera ili trenerice. Za ponudu privatnih treninga javite se na email ili kontakt obrazac.

Address
Hondlova 2 ,10 000 Zagreb
Phone